in

Rruga e Ndene kalase , rruga e kujtimeve per cdo banor te Gjirokastres ne albumin fotografik te Albana Malikos

Kjo eshte rruga e Ndene Kalase qe per cdo banor te qytetit te Gjirokastrew dhe jo vetem, por dhe per vizitore te huaj, eshte rruga e kujtimeve, ku mdihesh i qete dhe i relaksuar ne cdo dite te cdo stine, ne pranvere, veee, vjeshte dhe dimer.

Bukurite dhe te mirat e kesaj rruge, Albana  Maliko, banore e lagjes Pazar i Vjeter, i ka shprehur aq bukur edhe ne dicituren e  vendosur ne krye te faqes se saj:

…rruget e qytetit tim veshur me qilim te gurte,

duket sikur po vallezojne e kjo valle nuk ka fund….”-
shoqeruar me nje radhe foto artistike te kesj rruge ne keto dite pranvere.
Ja disa prej fotove qe ju mund t`i shikoni te gjitha duke klikuar ne faqen e saj ne fb.

What do you think?

Written by admin

Dikur,vajzat e bukura me uniforme te pedagogjikes te qytetit te Gjirokastres

Frigoriferet ne shtepite 300 vjecare te qytetit te Gjirokastres