in

Raimonda Lilo ta gezosh Ditelindjen,me shendet e lumturi festofsh dhe 100 vjetorin me familjen tende te dashur!

Raimonda Lilo ka ditelindjen. Kete e mesuam fare rastesisht se FB kete radhe nuk na vuri ne dijeni.

Raimonda ta gezosh Ditelindjen,me shendet e lumturi festofsh dhe 100 vjetorin me familjen tende te dashur!

Raimonda eshte mikja me e mire e faqes tone, nxenesja e gjimnazit te qytetit dhe studentja e Fakultetit Ekonomik te Tiranes, ekonomistja profesioniste e ndermarrjeve te medha ne Gjirokaster dhe Tirane, tani prej vitesh me banim ne North Chicago,Illinois.

Ne keto pak rreshta urimi i shprehim respekt e mirenjohje per kontributin e saj si punonjese e shtetit ashtu dhe per ndjenjat e saj per vendlindjen, Gjirokastren, per lagjen dhe banoret e Manalatit e me gjere, per te foluren e saj te bukur puro gjirokastritçe, per marredheniet miqesore dhe mesazhet pozitive qe percjelle ne cdo postim dhe koment te saj edhe ne gazeten tone gjirokastraonline.

RAIMONDA,GEZUAR DITELINDJEN, ME SHENDET E JETE TE GJATE!

What do you think?

Written by admin

Sot urojme per Ditelindjen Piro Mingen

Ja kush e ka Ditelindjen sot!