in

Bora e pare ne fshatin e bukur te Sotires te Dropullit te Siperm festohet me geshtenja te pjekura , me nje gote vere dhe….

Sot fshati i bukur dhe turistik i Sotires qe ben pjese ne 100 fshatrat e zgjedhur per bukuri dhe vlera eshte gdhire nga debora e pare e ketij viti.

Shtresa e pare e bores ka mbuluar malin, bredhat dhe poshte shtepite dhe pemet.

Duket bukur Sotira ne cdo stine te vitit e ca me shume dhe tani ne dimer duke ngjallur kureshtjen e xhelozine e te gjitheve e vecanerisht te atyre qe nuk e kane vizituar ndonjehere ne dimer ndaj ju bejme thirrje te nxitojne sa pa shkrire bora e pare.

ME RASTIN E BORES KANE FILLUAR DHE KOMENTET E PARA NE FAQEN E VANGJEL SEFERIS QE KA PERCJELLE BOREN E PARE NE FSHATIN E TIJ…

‘sa do te doja te jepja tani per pak kohe te isha ne fshatin tim te preferuar dhe te injoroja Burganen me bore dhe kullen me zile.Do doja edhe oxhaku i ndezur me gështenja, një gotë verë dhe…”

Komentet vazhdojne…

What do you think?

Written by admin

Turizmi shprese per ekonomine e qytetit te Gjirokastres

I pari te ditit:E gjen dot nje fjale qe kam ne mende qe fillon me K?!