in

I pari te ditit:E gjen dot nje fjale qe kam ne mende qe fillon me K?!

Sot, ata te di , pa gdhire mire, per sehir dhe mot te mire,dolen nje shetitje nga nenkalaja.

Ec e ec, me hap te lehte e te menduar se s`kane moshe per vrap, i pari, si ta kish cimbisur njeri nga prapa, kerceu perpjete duke  i thene te ditit:

-E gjen dot se c`kam nje fjale ne mende qe fillon me K?

-O  ti leç te trashat?!

-E kam serjozisht. Gjeje ose thuaj  ti nje tjeter qe fillon me K. Pastaj thom une e vazhdon ti, shkojme dhe kohen se cdo bluajme nga hera!

-Mire, ti je, me fal, Koqe, e gjeta gje?

-Jo nuk e gjete, po s`ka gje! Thuaj ti nje tani!

-Kokodashe

Ja keshtu thuaj njeri e thuaj tjetri:

-Karkadhosem

-Kokederr

-Kokeqyp

-Kokeaklla

-Kokemish

-Kokebodile

-Kudhoshter

-Kandar

-Kakerdhi

-Kabuni

-Ka….ka…,  se m`u mor dhe gopja!

-E mire kaq se nuk do t`i themi ne te terat!

-Mir thua le te thone dhe  bota ca!…

-…………

  • ……………………..

What do you think?

Written by admin

Bora e pare ne fshatin e bukur te Sotires te Dropullit te Siperm festohet me geshtenja te pjekura , me nje gote vere dhe….

Deputetja e Gjirokastres Mirela Kumbaro:Lamtumire Ma!