in

Prof.Dr. Roland Zisi  rizgjidhet Rektor i Universitetit “Ismail  Qemali ” të Vlorës

Prof.Dr.Roland Zisi  rizgjidhet Rektor i Universitetit “Ismail  Qemal” te Vlores.

Ne zgjedhjet e kaluara zoti Zisi mori 95 për qind të votave të stafit akademik. Zgjedhje në të cilat u  përfshinë 98 për qind e stafit, së bashku me studentët e fakulteteve të Universitetit.

Prof. Dr. Roland Zisi ne perballjen per mandatin e dyte, te cilin e fitoi, kishte kandidat ne konkurim Prof. Dr, Yllka Bilushi dhe Prof. Dr. Shyqyri Hysi.

E urojme Prof. Rolandin per  rizgjedhjen ne postin e rendesishem qe pedagoget dhe studentet i besuan,  me shendet e suksese ne realizimin e objektivave qe ka marre persiper per perparimin e metejshem te Universitetit te Vlores.

What do you think?

Written by admin

Kujtese/Paketat dhe duhanet qe prodhoheshin ne Gjirokaster

Te pathena per stilistin gjirokastrit Niko Dedi qe ne vitet `30-`40 binte moden e Parisit ne Gjirokaster