in

Piktori Jani Barxo”Gratë dhe vajzat gjirokastrite janë mjeshtre në qëndisje me gjergjef”

Grate dhe vajzat gjirokastrite të gjitha qëndisjet i kanë bëre me gjergjef, thote piktori Jani Barxo qe edhe vete qendise ne gjergjef dhe shton se ka dy llojë qëndisje punë kryq dhe me mbushje. Gjergjefi, dy rrathë druri që mbajnë bezen mbi te cilen hidhet figura , krijimi dhe punohet.

Jani e ben kete pune me pasion dhe perkushtim, me shume dashuri, se nuk eshte dhe pune e lehte, te qendisesh krijimet ne gjergjef.

Si piktor ka te lehte krijimin por qendisja eshte tjeter gje, vec krijimit, pasionit kerkon dhe mjeshteri, gje te cilen e ka dhe e shpreh me shume ndjenje ne punimet e tij.

Nje pune te bukur ai ka hedhur ne faqen e tij ne fb.

Kjo qe shikoni.

Ai thote se mund te punohet me gjergjef. E ben kete thirrje per grate dhe vajzat gjirokastrite qe dallohen ne qendisje.

Provoni dhe ju te beni nje pune te tille!

Ja modeli!

What do you think?

Written by Admini

Nasiri , Peshkatari i Famshëm nga Lagjja Manaj, më i miri në të gjitha kohrat në Gjirokastër dhe Përmet!

Mirëmëngjesi me Urimin për Pashkët të Mjekut të njohur Tritan Kalo:”Do ia dalim edhe në luftën me Covid19”