in

Petrit Bojo drejt vendlindjes me shpejtësi “ skëterë”

Petrit Bojo drejt vendlindjes me shpejtesi “sketere”.

Duke pare kete foto kaq te bukur dhe shume shprehese ndersa ne sfond shohim fshatin Erind, Lunxherine dhe malin e Çajupit me bore, nje mendim i tille na erdhi ne mendje.

Kjo ka arsyen e vete. Autorin e saj e kemi mik ne faqen tone dhe njohim mire ndjenjat e tij per vendlindjen, Erindin dhe krahinen e Lunxherise, shprehur me foto dhe kamera ne disa dokumentare.

Petriti ka vite ne Itali dhe si te gjithe emgrantet qe kthehen per disa dite ne vendlindje, edhe ai deshiron te arrije nje sekonde e me pare, te çmallet me shtepine, me njerezit, me koshtrat, me pemet dhe lulet e avlise.

Eshte ajri i paster, zeri i vendlindjes, stacioni i pare dhe i fundit i jetes, qe ben cdo njeri te nxitoje drejt saj ca me shume per ata qe jane larg !

What do you think?

Written by admin

Tregon Jani Barxo:E fshehta e nje ngjarjeje qe doli sot ne drite pas 50 vjetesh!

Sokrat Papadhopulli kujton Frederik Ficon, mjekun e njohur dermatolog dhe komentator i shquar i futbollit