Sot urojme per Ditelindjen Edi Sinojmerin

Sot urojme per Ditelindjen Edi Sinojmerin nga lagjja Hazmurat.
Edi ka lindur ne Gjirokaster dhe ketu ka kryer arsimin tetevjecar, te mesem dhe ate universitar.

Me mbarimin e studimeve te larta ka punuar financiar dhe drejtues ne firma private e me pas ne administraten shteterore.

 

Njihet per eksperienca positive ne pune duke dhene shembull e model dhe per te rinjte e tjere.

Disa nga punet e tij, financier në Stabilimentin “Uji i Ftohtë Tepelenë” ,drejtor shitjesh në Kompanine “Chris-Kolor”@Techno-Kolor”, Shef Kabineti i Kryetarit të Bashkise Gjirokaster.

Per disa vite ka punuar në Fondin e Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor dhe tani eshte drejtues i Inspektoriatit shteteror shendetesor, detyre qe e ka moblizuar se bashku me ekipin e tij per te perballuar pandemine e shkaktuar nga Covid 19.

Per nje periudhe disa mujore ai kontriboi qe Gjirokastra te mbetej e paster nga kjo pandemi dhe tani, perseri eshte ne krye te ekipit per te zbatuar masat e vendosura per parandalimin dhe mbrojtjen e banoreve nga kjo semundje me pasoja te renda.

Me rastin e ditelindjes, i urojme Edit te kete shendet, jete te gjate e te lumtur!