in

Pema e Krishtlindjeve dhe urimi i gjirokastritit te vjeter!

Pema e Krishtlendjeve dhe Vitit te Ri u ngrit edhe ne Gjirokaster.

Ajo eshte me e larta ne krahasim me cdo peme qe eshte vendosur ne sheshin e Cercizit, me e larte edhe nga bredhat qe vite perpara priteshin ne Malin e Gjere dhe zbukuroheshin me portokalle,pambuqe dhe letra me ngjyra ne Qafe  te Pazarit..

Vitet kane bere perpara e nga cdo vit pema e vitit te ri eshte bere me e larte e me e zbukuruar, edhe me drita qe vezullojne e te prishin syte.

Nga cdo vit urojme e shpresojme per nje jete me te mire gje qe e urojme me zemer te mire edhe per vitin qe do kemi  me shume per femijet qe jane e ardhmja e qytetit se mosha e trete, sic shprehet gjirokastriti i vjeter ” e ka ngrene çairin”.

What do you think?

Written by admin

Sa mall e dashuri per oxhaket e qytetit tone hijerende,fisnik e krenare…

Gjimnastike dhe shetitje ne Keculle, rreth nenkalase dhe ne Virua