in

Reportazhi vleresues per Punishten Lunxheria nga Radio Televizioni Gjirokastra

Reportazhi vleresues per Punishten Lunxheria nga Radio Televizioni Gjirokastra:

Kico Noti me kete rast deshiron te beje nje falenderim te vecante per konsumatoreet brenda dhe jashte Shqiperise si dhe emigrantet shqiptare qe ndodhen ne te gjithe boten.

Te konsomojne sa me shume produktet tradicionale te “Punishtes Lunxheria”.

 

Reportazhi i RTGJ ne youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=EZSj5_CcvRA

Per cdo pakenaqsi ne lidhje me produktet tona te telefonojne ne numrin 069 35 90 672 duke na ndihmuar ne permiresimin e gabimeve minimale.

Gezuar festat e fundvitit Krishtlindjet dhe Vitin e RI!

Mbaresi dhe shendet te gjitheve!

What do you think?

Written by admin

Kerkohet mbeshtetje per mjekun e njohur Drini Dobi i shtruar ne nje spital te Italise

Pas ketyre fotove, nje mesazh per festa ka per ju Taverna e njohur ne Gjirokaster Murgana