in

Pas Atmosferes se Festes, Nderron Moti ne Gjirokaster. Shirra te Vrullshme, ” zgjohen ” Prerrenjte, edhe …

Pas motit te ” hapur”  e atmosferes se krijuar, ka rreth dy ore qe ne  Gjirokaster bie nje shi i rrembyer dhe per pasoje kane dale edhe perrenjte, edhe nga shirat qe vazhduan nje nate me pare.

Flitet per permbytje vende vende, vecanerisht ne zonen e Viroit ku jane rrezikuar edhe 3 shtepi.

Rreshjet e dendura vazhdojne . Eshte nje situate qe ka vene ne levizje punetoret e sherbimeve komunale,te ujesjellesit dhe kanalizimeve, e per te cilen do tju informojme, por qe kerkohen masa me te shpejta per te perballuar reshjet qe edhe mund te dendesohen.

What do you think?

Written by Admini

Fjalë Zemre Për Mësuesen e Paharruar të Shkollës së Dunavatit Naile Reso

Mesazhi i Kozeta Palit per Diten e 8 Marsit!