in

Shkrimtari Shkelqim Hajno së afërmi me librin ” HEBREU I FUNDIT”

Shkrimtari Shkelqim Hajno së afërmi me librin ” HEBREU I FUNDIT”, tregime e novela, botim i Shtëpisë Botuese FISHTA,i botuesit dhe studjuesit Frano KULLI, me një parathënie nga poeti i mirenjohur Skënder BUÇPAPAJ.

Redaktore e librit është studjuesja Natasha LUSHAJ (Spahiu), korrektore Vasilika IFANDI. Ballinat jane punuar nga mjeshtri Rezarto KULLI, mbi motivin e nje vepre te piktorit Leonardo VOCI .

” HEBREU I FUNDIT” është libri  dytë i ketij autori te njohur pas vëllimit me tregime “VJEDHËSI I VITEVE” i Shtëpisë Botuese “Naim Frashëri”, në vitin e largët 1980.

What do you think?

Written by admin

Pas 57 vjetesh u përqafuan dhe u ndamë me mall

Kujtime Roland Zisi për Dritëroin…