in

Papa Françesku Festoi me një Pica Gjigande për 81 Vjetorin e tij duke Ftuar Dhjetra Fëmijë!

Më 17 dhjetor 2017, Papa Françesku u bë 81 vjeç. Ai festoi së bashku me dhjetra fëmijë duke i fryrë qirinjve të një pica gjigande…

Tani, po të isha kthyer 81 vjeç dhe të kisha aq fuqi sa Papa, do të kërkoja tortën më të madhe, më të shijshme, por Papa Françesku zgjodhi diçka tjetër. Në vend të saj ai u paraqit me një pica gjigante.

NBC raporton se byrekët masive të picës ishin 13 metra të gjata dhe Papa e ndau atë me një grup fëmijësh të shërbyer nga një klinikë pediatrike e Vatikanit.

Pasi fryu qirinjtë në pica dhe ndarjes së byrekëve të shijshëm, Papa bëri paraqitjen e tij javore të së dielës mbi Sheshin e Shën Pjetrit.

Shpresojmë që Papa Françesku të kishte një ditëlindje të bukur dhe të relaksuar me të gjithë – dhe ndoshta ai ka disa pica të mbetura për t’i marrë gjatë pjesës tjetër të javës së ditëlindjes së tij!


What do you think?

Written by admin

Demaskohen 14 Kompani të Vajit të Ullirit – Shmangini këto marka nëpër dyqane!

Nxënësja e shkëlqyer e Shkollës “Koto Hoxhi”, sot një burim inspirimi e shembull përkushtimi ndaj komunitetit Gjirokastrit! Doktoresha Vjollca Koko!