in

Njoftim i Rëndësishëm i Ambasadës Amerikane: Aplikoni për një Bursë 42 ditore në SHBA

Njoftim i Rendesishem i Ambasades Amerikane :Aplikoni per nje bursë 42 ditore në SHBA.

Ja njoftimi:

“Ftojmë profesionistë nga Shqipëria të aplikojnë në një bursë 42 ditore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Nëse jeni të përfshirë në mënyrë aktive në programe që lidhen me pjesëmarrjen qytetare dhe advokacinë (OJQ/Zhvillimin e Shoqërisë Civile), organizata për edukimin qytetar, grupe për mbrojtjen e qytetarëve, aktivistë dhe/ose organizatorë komunitetesh që punojnë me komunitete të margjinalizuara apo rurale, aplikoni sot për programin e Bursistëve Profesionalë.

Për të mësuar më shumë, klikoni këtu: https://bit.ly/2wrj5Fk”, thuhet në njoftimin e Ambasadës Amerikane.

What do you think?

Written by Admini

4 Foto të Rralla- Mësues dhe Drejtues të Shkollës “Koto Hoxhi” në Vite!

“Kazani jo me Larg se 100 metra!” – Ndotësit e Gjirokastrës Meritojnë Masa Ndeshkuese! Kryetari i Bashkise Flamur Golemi Paralajmeron!