in

Njoftim i Prof. dr.Valter Memisha Drejtor i Institutit të Gjuhësisë dhe të Letërsisë

 

Te nderuar miq, të nderuar studiues, të nderuar dashamirës të shkencave albanologjike, përshëndetje.
Si ju kisha njoftuar pak ditë më parë, në datën 23 dhjetor 2019, në kuadrën e Ditëve të Albanologjisë, Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë (ASA) do të paraqesë 11 vepra shkencore…

 

What do you think?

Written by Admini

Dhi e Egër apo Dhi e Butë është kjo në Këtë Foto?!

Redon Makashi Sot  ka Ditëlindjen. E urojmë për 49 Vjetorin- Jetë të Gjatë e të Lumtur!