in

Një lajm shumë i mirë që na gëzon të gjithëve:Pas trajtimit në spital, Doktori i njohur Drini Dobi kthehet në shtëpi

Pas Infektimit me Covid-19 dhe shtrimit ne spital, neurologu i njohur gjirokastrit Drini Dobi kthehet ne shtepi, prane familjes se tij.

This image has an empty alt attribute; its file name is 640-0-5fbaa95db4d78.jpg

Nje lajm shume i mire qe na gezon te gjitheve se doktor Drni me eksperience 25 vjecare do te jete perseri ne krye te punes ne mbrojtje te shendetit te njerezve.

Doktor Drini u trajtua në spital, tani eshte shendoshe e mire dhe se afermi do ta shohim perseri per te realizuar detyrat e tij si shef i Sherbimit Neurovaskular ne Polin Administrativ te Integruar te Neurshkencave dhe si pedagog prane Fakultetit të Mjekësisë.

Shendet e te mira i urojme Doktor Drinit qe ka ndihmuar e shëruar mijëra njerëz në 25 vjet karriere.

What do you think?

Written by admin

Edhe doktoreshë Vjollca Koko po përballet me covid 19. I urojmë shërim të shpejtë!

Sot urojmë për Ditëlindjen gjirokastritin e Varoshit Kliton Kufo