in

Nje kujtim i bukur per grupin popullor te Lunxherise ne Ditet e Europes ne Qafen e Pazarit te qytetit te Uneskos

Ditët e Europës, eshte shprehur Elva Margariti, Ministre e Kultures, na   mblodhën miq të mirë në Gjirokastër, në këtë qytet ku festa është e pranishme përherë, ku trashëgimia kulturore e gdhendur në gur, mbushet me ison e polifonisë.Një qytet mikpritës, që çdo herë na fton të rikthehemi, pjesë natyrale e Europës.

Per atmosferen e krijuar, me aktivitete te shumta e te perbashketa qe nisen nga Qafa e Pazarit, me pershendetje e urime, edhe me kenge, flet edhe kjo foto,AMBASADORI I BASHKIMIT EVROPIAN NË SHQIPËRI, Z. LUIGI SORECA me kengetare te grupit te njohur popullor te krahines se Lunxherise.

What do you think?

Written by admin

Si ta gatuajme taven tradicionale me bathe te njoma

Kush i ka bere me shendet manet dhe fiqte Shengjinas?