in

Nje foto nje kujtim/ Gra dhe vajza rrobaqepese te ndermarrjes se riparim sherbimeve ne Gjirokaster

Νdermarrja e riparim sherbimeve ne Gjirokaster, me zyra ndene ” pallatin e drejtesise” sot, kishte disa njesi me sherbime per rrobaqepsi per te rritur dhe femije, tre apo kater te tilla qepje me porosi.

Perballe me ish godinen e postes, ne katin e dyte ishte dhe nje repart me i ” madh” ku punon vajza e gra rrobaqepese.

Ky repart kishte nje ditelindje me vitin 1960 dhe vazhdoi per vite me radhe nen drejtimin e pergjegjeses Liri Ruca. Reparti dallohej per rendiment dhe cilesi ne qepjen e veshjeve te ndryshme.

Keto gra qe shikoni ne foto merreshin si shembull eksperience dhe nxitje edhe per repartet e tjera.

Kane kaluar shume vite e bashke me kujtimet per fat te mire keto dy foto nuk jane zbehur nga vitet qe kane shkuar. Jane te qarta per t`i njohur dhe folur per to, sikunder dhe kjo foto e dyte me grate me te dalluara te ketij reparti.

What do you think?

Written by admin

Ndahet nga jeta ne moshe 81 vjecare Doktor Shahin Kadare, nje nga te paret…

Kujtese/ Koço Papazisi simbol i njeriut të mire, kollos i sporteve te renda per Gjirokastren dhe Shqiperine