in

Një foto e rallë,Sokol Karaulli zbulon”KROIN E PASHAIT”në qytetin e Gjirokastrës

Nje foto me nje diciture jo te pa degjuar per nje cezme” Kroi i Pashait” percjelle nga Sokol Karaulli ne faqen e tij.

Ajo ka ngjallur kureshtje dhe komente se eshte e panjohur, e hedhur per here te pare edhe ne fb dhe si e tille eshte e natyrshme te komentohet.

Sa per vendin, sipas Sokolit, gjendet prane shtepise se te ndjerit Petro Harilla qe dhe sot eshte e ngarkuar me ferra e me siguri edhe cezma, e harruar dhe e mbuluar, e pa zbuluar per te treguar” hiret” dhe vlerat e saj.

Qofte ajo dhe gezohemi shume se eshte nje vlere e shtuar ne mjeshterine gdhendesve te gurit dhe teknikat e ndertimit te cezmave ne qytetin tone qe gati ka patur ne cdo lagje.

Urojme Sokolin per kete foto dhe zbulim te ralle me deshiren qe iu shtofte pasioni dhe dashuria edhe me shume ne te ardhmen!

What do you think?

Written by Admini

Ju ka marre malli per kasata?

Dikur gratë gjirokastrite mblidhnin buzët, ndërsa tani një pjatë me bretkosa paguhet sa “frëngu pulën”