in

Neser tryeza e Pashkes se Madhe! Ja cfare gatuhet!

Neser tryeza e Pashkes se Madhe!

Ja cfare shtrohet ne tryeze:

Ne krye vezet e kuqe te Pashkes,

Nuk behet lakror.

Gatuhet supa nagjirice, mishi i qengjit i pjekur, karkanaqe dhe sallaturina te ndryshme.

Supa magjirice me te brendshmet e qengjit dhe sallatat: sallate jeshile, sallate me domate e sallator, qofte, xaxiq ose urle i themi ne, patate te skuqura dhe qengji i pjekur.

URIMI I PERBASHKET: GEZUAR -PASHKE TE MBARA!

What do you think?

Written by admin

Lunxheri/ Mesha e pare(inagurimi) te Shen Mehillit.

Supe magjerice sipas tradites se Pashkeve