in

Lunxheri/ Mesha e pare(inagurimi) te Shen Mehillit.

Kostaq Gjini:Sot beme meshën e pare(inagurimin) te Shen Mehillit. U mblodh i gjithe fshati. Ndoshta ishim te fundit por kisha doli shume bukur.

Falenderoj te gjithe qe me ndihmuan per kishen e Shen Mehillit.

At Vangjeli na nderoi sot ne meshën e pare. Falenderoj dhe zotin Vasil Shkalla qe na ndihmoi me ikonat dhe gjerat e tjera qe duheshin per kishen. Falenderoj dhe Landi Kocin dhe te shoqen per ndihmen qe dha per mbajtesen ku ndiqen qirinjte.

Falenderoj Panajot Gogon qe ndihmoi me 100€ dhe Mariola Pali vajza e Sokratit me 20€. At Vangjeli pasneser te shtunen ne darke ne oren 9:30 do sjelli flaken e shenjte. Gezuar Pashket te gjitheve!

What do you think?

Written by admin

Talentet e reja të Luftëtarit shkëlqyen në Kampionatin Kombëtar të Shahut

Neser tryeza e Pashkes se Madhe! Ja cfare gatuhet!