in

Nese ju pelqejne komentoni keto shprehje, nje filxhan surrat,fiku i zi eshte me i embel dhe te tjera ne vazhdim,,,

Nese ju pelqejne komentoni keto shptrehje, nje filxhan surrat,fiku i zi eshte me i embel dhe ne vazhdim,,,

-Nje filxhan surrat
-Fiku i zi eshte me i embel
-Eshte barbadho nga gola
-S`te jap as barin e miut
-E bene fertile
-Duket qe ne si
-Na iku barku
-E bukur placke
-Radhe bie lumi kucura
-Hante qeni petulla

Keto shprehje popullor te Gjirokastres nese deshironi i komentoni dhe gjeni te tjera te aferta me to ne kuptim.

What do you think?

Written by admin

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim, uron kryeministrin Edi Rama dhe PS, për fitoren në zgjedhjet e 25 prillit.

Pranvere e mbare po me nje lule nuk vjen behari…