in

Ne nuk do të heqim dorë nga përpjekja për të bërë artin dhe kulturën të prekshme për të gjithë

MINISTRJA E KULTURES EVA MARGARITI:U mbush plot një vit prej Forumit të Ministrave të Kulturës në UNESCO, mbajtur në Paris. Në këtë takim, që mblodhi përfaqësues nga 120 vende të botës rreth temës “Kultura dhe politikat publike për zhvillimin e qëndrueshëm”, edhe Shqipëria ndau përpjekjet e qeverisë në lëmë të kulturës, me qëllim që të kthehet në një benefit jo vetëm shpirtëror, por edhe financiar për shqiptarët.

Një vit më pas, bota po përballet me të tjera sfida, por ne nuk do të heqim dorë nga përpjekja për të bërë artin dhe kulturën të prekshme për të gjithë- eshte shprehur Ministrja Eva Margariti ne nje postim ne faqen e saj ne fb,

What do you think?

Written by admin

Dhimbje dhe hidhërim i thellë në Gjirokastër për ndarjen nga jeta të njeriut të mirë Jani Liti

Gjejeni, një sokak i harruar, ku bie dhe a ka një emër?!