in

Ne kujtim dhe nderim te skulptorit te madh te Gjirokastres Arben Bajo

Ne kujtim dhe nderim te skulptorit te madh te Gjirokastres Arben Bajo.

Si sot 1 vit me pare u nda nga jeta skulptori i madh i Gjirokastres me vepra artistike mbare kombetare Arben Bajo.

Pandemia e mori ne nje moshe qe nuk pritej por jeta dhe vepra e tij artistike do te rrojne ne shekuj.

I ndrite shpirti aty ku prehet! I paharruar Arben Bajo!

What do you think?

Written by admin

Koha kur ne Gjirokaster behej dashuri me mendje

Gore Xhillari , burri i urte i lagjes ” Pazar i Vjeter”, kafexhiu i “Bella Venecias’ dhe nga te paret bleterrites ne Gjirokaster