in

Ne fotot, Xhamia e Lagjes Cfake ne Gjirokaster e rindertuar

Para viteve 90 ka sherbyer edhe si kopsht per femijet dhe shkolle fillore, ndersa shume vite pas 90-tes e braktisur.

Kjo eshte xhamia e lagjes Cfake ne Gjirokaster e rindertuar.

“Faleminderit i takon vetem Allahut qe e mundesoi te rindertohen ne vendin e tyre,ashtu si kane qene..Elhamdulilah…” -shkruan ne faqen e tij ne fb biznesmeni Alban Bejko.

Ketij shenimi Ai i bashkengjit disa foto te xhamise edhe ne hapesirat e saj te brendshme.

Ne nje shkrim tjeter do te shkruajme gjeresisht per historikun e kesaj xhamie dhe aktivitetin ne vite, ndoshta se shpejti me perurimin e saj.

What do you think?

Written by admin

Poetja e mirënjohur gjirokastrite Vllasova Musta nderohet me titullin”Mjeshtër i Madh”

Me hidherim te madh njoftojme se eshte ndare nga jeta qytetarja e respektuar, aktorja e njohur gjirokastrite Lume Shtino e Teatrit “Zihni Sako” te Gjirokastres