in

Ne ekskursion, mesues gjirokastrite me vlera e kontribute( Foto)

Kjo foto nostalgji dhe dhimbje!

Nostalgji se na shpie shume vite perpara ndersa dhimbje se disa nga personat ne te nuk jane me, mesues te njohur, me vlera e kontribute per Gjirokastren dhe Shqiperine.

Per pjesemarresit ne foto ka qene nje dite ekskursioni  per ne Tirane me autobuzin e shoferit te njohur Petro Xhimo qe eshte ne krye te tyre, tek dera e mjetit, ne krah me Antoneta Konomi ne ato vite drejtoreshe ne nje nga kopshtet me dreke te qytetit te Gjirokastres.

Po te tjeret cilet jane dhe cfare dini per ta?

What do you think?

Written by admin

Ne kujtim te Artistit te Merituar Xhevat Abdalli, kengetarit te madh te polifonise gjirokastrite, ndare nga jeta 30 vjet me pare

Është ndarë nga jeta mësuesi i njohur Vangjel Çami