in

Është ndarë nga jeta mësuesi i njohur Vangjel Çami

Është ndarë nga jeta në orët e para të mëngjesit të sotëm,në Greqi mësuesi pensionist Vangjel Çami.

Vangjeli i takonte brezit që punuan dhe edukuan breza të tërë nxënësish shqiptarë dhe minoritarë në shkolla të ndryshme (7e8-vjeçare deri në pedagogjike)si dhe në seksionin e arësimit nga vitet 50-të  deri në vitet 90-të ,të shekullit XX,me përkushtim  deri sa doli në pension.Më vonë emigroi në Greqi ku dhe ndërroi jetë .Ai do të ngelet në mëndje të të gjithë atyre që patën fatin të mësojnë,edukohen dhe të kishin njohje me të ,si njeri i qeshur,edukator kërkues dhe mik me vlera.

I pa harruar kujtimi i tij!- percjelle kete lajm te hidhur per dajon, mesuesi pensionist Jorgo Buka ne faqen e tij ne fb.

What do you think?

Written by admin

Ne ekskursion, mesues gjirokastrite me vlera e kontribute( Foto)

Balerinat gjirokastrite ne fotot e 70 viteve me pare (Emrat)