in

 Ndriçon Pema e Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri në Sheshin e Çerçizit në Gjirokastër

Në mbremje sheshi i Çercizit në Gjirokastër u mbush me zerat e gezuara te femijeve, te shoqeruar nga prinderit e tyre per te festuar rreth Pemes se Krishtlindjeve dhe Vitit te ri, dritat e se ciles u ndezen bashke me urimin e kryebashkiakut Flamur Golemi:

“Uroj që së bashku t’i gëzohemi gjithçkaje që na ka falur Zoti, t’i gëzohemi edhe asaj që kemi ngritur me punë e sakrifica. Me dëshirën e madhe që ky vit t’ju ketë lënë sa më të përmbushur, uroj që Krishtlindjet dhe Viti i Ri 2020 t’ju sjellë më shumë mbarësi, lumturi dhe mbi të gjitha shëndet në famije e çdo të mirë që dëshironi”.

What do you think?

Written by Admini

Bredhi i Hotovës, i Pëlqyer në çdo Stinë po Veçanërisht tani në Dimër

Thëngjijt e Padjegur mirë të Mangalleve, të Sobave me Dru dhe atyre me Gaz, mund të na Vrasin pa u Ndjerë…