in

Ndahet nga jeta Stefan Miço Miha, aktivist  dhe studjues i shquar  në fushën  e arsimit,kulturës,historisë dhe traditës 

Nga Vasil Kaso nesojme se pas një sëmundje të shkurtër  u nda nga jeta miku  dhe shoku ynë mësuesi i nderuar Stefan Miço Miha 84 vjeç,aktivist  dhe studjues i shquar  në fushën  e arsimit,kulturës,historisë dhe traditës  së krahinës  dhe popullit shqiptar.

I shprehim ngushëllimet më të sinqerta  familjes së tij Persefonit,Spiros,Anës si dhe  Dritës.

I paharuar kujtimi tij. Qoftë  e lehtë balta.

Varimi bëhet nesër dt.3.2.2022, ora 11.00 në kishën e Sarandës.

What do you think?

Written by admin

Violeta Muço Anastasi pregatitI SOT supe me perime. Te shohim nese eshte tipike e Gjirokastres?!

E rëndë: Pak javë pas vdekjes së babait të tij poetit Arben Duka, ndërron jetë edhe i biri Denis Duka