in

Murret me barë te kopshteve te lagjeve te vjetra te Gjirokastres!

Na u kujtuan kur pame sot disa foto nga puna qe behet per rregullimin e mureve te udheve dhe kopshteve te disa lagjeve, Dunavatit, Palortose e Cfakes.

 

Sollem ne mend dimrat me shi dhe ere, netet e gjata dhe murret me bare e si thuhet ndryshe me bark, qe fatmiresisht, ne vite, sic tregojne dhe te vjetrit, bien naten, pa rrezikuar jeten e njerezve .

Ky fenomen eshte natyror por qe duhet menduar tani ne kohe me diell qe te njihet e te veprohet shpejt per rregullimin e tyre.

Puna e ketyre diteve e premton kete kujdes per mirembajtjen dhe rregullimin e tyre.

Dimri po troket e nga nje kontroll i forte me siguri qe do zbulohen dhe mure te tjere me bare ne lagje te tjera, si ne Pazar te Vjeter,  mbi te cilat duhet vene dore tani dhe jo vetem ne kerce te dimrit.

Pergezime per punen e nisur!

What do you think?

Written by admin

Ja çmimi qe ka marre instrumentisti i talentuar Igli Zeqiri i shkolles artistike Feim Ibrahimi ne Gjirokaster!

Edi Pesha, sherbime ne kohe dhe me cilesi per drejtuesit e mjeteve