in

Edi Pesha, sherbime ne kohe dhe me cilesi per drejtuesit e mjeteve

Ne nje analize pune per periudhen 9 mujore, ku mori pjese dhe Prefekti i Qarkut, z. Astrit Aliaj, u tha se DRSHTRR Gjirokastèr ka tregues te mire per kete periudhe pavaresisht veshtiresive te krijuara nga situata e pandemise.

Gjate analizes dhe raportimit te drejtorit Edi Pesha, u evidentua eksperienca e fituar ne pune me orare te zgjatura dhe stafe te rteduktuara, organizim të burimeve njerëzore pèr shërbim korrekt, nè kohè e tè kulturuar ndaj qytetarève dhe subjekteve.

Kjo drejtori, pjese e DPSHTRR, eshte e moblizuar per muajt ne vazhdim per te realizuar cdo sherbim shpejt e me cilesi ndaj drejtuesve tè mjeteve dhe qytetareve .

What do you think?

Written by admin

Murret me barë te kopshteve te lagjeve te vjetra te Gjirokastres!

Kujtese/ Foto e ralle e vitit 1988, artistet popullore te fshatit Zhulat te Gjirokastres