in

Moti sot 22 janar 2021 ne Gjirokastër,shtrengata gjate natës, i qetë dhe i ftohtë diten, ne mbremje priten…

Gjirokastër, 22 janar 2021 7.31′ 6°Celsius!
Pas shiut me erë dhe suferinë, shtrëngatës gjatës natës, moti është më i qetë dhe i ftohtë!
Ka zhvillime resh shoqëruar me rrebeshe të shkurtra shiu dhe pa erë!
DITË TË MBARË!

 

What do you think?

Written by admin

Ata te di: Si the mo, mos te ka ikur pafidhja?

Kujtojme Thoma Dhimen, profesorin e gjuhes shqipe te universitetit te Gjirokastres