in

Moti ne diten e pare te 2021 ne Gjirokaster

Viti i Ri ,2021
G Ë Z U A R !
Gjirokastër, më 1 janar 2021 ora 7.25′ 5° C
Mot i qetë,i ftohtë dhe me mjegull mbi Luginën e Drinos këtë mëngjes të parë të 2021-shit!
Shëndet,mbarësi, mirësi,le të na sjellë ky vit i ri, MIQTË e Mi!

What do you think?

Written by admin

Gjirokastra, femijeria ime e larget, mall dhe kujtime…

Nga Sheshi i Kokones:-Sa te vemi ne Qafe te Pazarit, mbase na marrin dhe mesojme si e kaluan Vitin e Ri ne Çikago?!