in

Miremengjesi dhe e diel e mbare per te gjithe me keto pamje te bukura te lagjes Pazari i Vjeter ku dielli bie me pare se ne cdo lagje tjeter te Gjirokastres.

Miremengjesi dhe e diel e mbare per te gjithe me keto pamje te bukura te lagjes Pazari i Vjeter ku dielli bie me pare se ne cdo lagje tjeter te Gjirokastres.

Keto foto i ka hedhur ne faqen e tij Sokrat Boga, djali i Nikos Bogait nga Saraqinishta dhe Ermioni Xhumbit nga Pazari i Vjeter.

Sokrati tani banon ne Selanik dhe ne lagjen ku eshte rritur vjen ralle e per malle. Kete radhe edhe me deshiren e mire per ta fotografuar lagjen nga larg, nga lagjja Cfake, perballe me te.

Jane foto plot drite e gjelberim sic eshte lagjja e pare e qytetit qe ne cdo stine duket si kartoline e vitit te ri.

Falenderojme Sokratin per keto foto kaq te bukura duke i uruar mengjes dhe te diel te mbare!

What do you think?

Written by admin

Agron Mema per plakat zemërmira, fjalëëmbla, të urta e humane me fjalën “xhano”te fshatit Piqeras

Ndahet nga jeta Agron Hysenlliu.Erion Veliaj: Sot ai u nda nga jeta, duke lënë pas trishtimin e ikjes së një njeriu të rrallë e inxhinieri unik