in

Miremengjes, gushti ne te ikur, vjeshta ne te ardhur!

Miremengjes, gushti ne te ikur, vjeshta ne te ardhur!

Gushti e shtroi me fruta e rrush, vjeshta gati per te mbledhur dhe perpunuar prodhimet.

Duket vit i mbare ne fruta, edhe ne prodhimin e rrushit. Flet dhe tavolina. fiq e dardhe, shtojme dhe ca nga mendja…

Behuni gati dhe per rakine e vitit.

Hajde gezuar me goten e pare !

Vjeshte mireardhsh, me prodhim e mbare !

What do you think?

Written by admin

Angela Merkel nderohet me çmimin Nobel

Lajm i hidhur/ Ndahet nga jeta shkrimtari i njohur, Nasho Jorgaqi