in

Ministrja Kumbaro Ftesë Investitorëve Të Kontribuojnë për Restaurimin e Banesave në Gjirokastër!

Një ditë pas vendimit për restaurimin e 18 banesave në Gjirokastër, ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro u ka bërë ftesë pronarëve, investitorëve, apo trashegimtarëve që t’i bashkohen projektit për rimëkëmbjen e banesave.

“Nëse e duan vërtetë pronën e tyre, shtëpinë e tyre, shtëpinë e gjyshërve, nëse e duan Gjirokastrën të bëhen partnerë të Ministrisë së Kulturës, në rimëkëmbjen e shtëpive të tyre dhe të trashëgimisë kulturore”, -kështu shkruan ministrja Kumbaro në një status në Facebook.

Postimi i Plotë:

What do you think?

Written by admin

Vjen i Ftohti Siberian – Ja sa mund të shkojnë temperaturat këto ditë!!!

Mësoni Mënyrën e Vjetër të Gatimit të “Lepurit në Bragaç” E Gatuante Cile Mihali në Rostiçerinë e tij në Lagjen Varosh të Gjirokastrës!