in

Mesazh i rendesishem i Ambasades Amerikane

Me rastin e 45 vjetorit te firmosjes së Aktit Përfundimtar të Helsinkit Ambasada Amerikane ka percjelle kete mesazh:

“Sot, 1 gusht, ne përkujtojmë 45 vjetorin e firmosjes së Aktit Përfundimtar të Helsinkit. Misioni Amerikan në OSBE po sjell në vëmendje 10 parimet kryesore që u përcaktuan për të udhëhequr marrëdhëniet e ardhshme midis shteteve dhe qytetarëve të tyre. 10 parime për promovimin e paqes dhe sigurisë. Parimi i sotëm 2: Përmbahuni nga kërcënimi apo përdorimi i forcës”, shkruan Ambasada Amerikane.

What do you think?

Written by admin

Ndahet nga jeta Aneta Rama, nena e Kryeministrit te Shqiperise Edi Rama

NJe plazh i munguar dhe ku pushojne familjet gjirokastrite?