in

Me hidherim njoftojme se eshte ndare nga jeta gjirokastriti Bashkim Babameto

Me hidherim njoftojme se eshte ndare nga jeta gjirokastriti Bashkim Babameto

Me shtepi ne zemer te pazarit gjirokastriti Bashkim Babameto u largua nga kjo jete duke lene pas emer te mire.

Ai sherbeu si ushtarak ne detyra te rendesishme, deri dhe komandant brigade ne Tropoje.

Ishte ushtarak dinjitoz, burre i nderuar dhe i respektuar i Gjirokastres, nje familjar shembullor.

Gjirokastra do ta kujtoje per fjalen e mire dhe buzeqeshjen e pandare qe e shoqeronte ne marredhenie me qytetaret e qytetit te tij te dashur.

I paharruar kujtimi dhe kontributi i tij per shoqerine. U prehte ne paqe shpirti i njeriut te mire!

What do you think?

Written by admin

Foto Vasil Malo për vjershëtorin popullor Vehip Mërkuri (Qorri) RREZE NGA NATA E NJË POETI

Alpinistet e shquar te Luftetarit qe kane shkelur pothuajse te gjitha majat e maleve te Shqiperise