in

Maji po na gëzon të gjithëve, shpresëdhënëse të dhënat e fundit në betejën me Covid 19 në vendin tonë

Duket se muaji Maj ka hyre me “kembe te mbare” ne Shqiperi.

Nga harta e Bashkive te prekura nga Covid 19 Ministria e Shendetesise ka hequr edhe 5 bashki qe po fitojne betejen.

Bashki te medha si Durrësi, Hasi, Kavaja, Vlora, Puka, Rrogozhina, Tropoja dhe Mallakastra.

Me disa bashki te tjera regjistrohet vetëm një rast aktiv,ne Fier, Korçe, Lezhe, Lushnje dhe Mat.

Qarku i Gjirokaster deri tani i paster. Jeta vazhdon normalisht e pa probleme po kerkesa e llogarise per zbatimin e masave parandaluese vazhdon. Kjo e lidhur ngushte me ndergjegjesimin dhe veprimet e pergjegjshme te banoreve por edhe me kontrollet e forta te Inspektoriatit shendetesor shteteror, punes me pergjegjesi te personelit mjekesor ne spitalin e qytetit dhe siptalet e tjera te Qarkut, personelit mjekesor dhe ndihmes ne piken e Kakavijes, angazhimit te drejtuesve dhe punonjesve ne Bashkite, institucionin e Prefektures etj!

What do you think?

Written by Admini

Edhe trëndafilat flasin. Për ata qe nuk guxojnë të thonë”Unë të dua”-Ja çfarë duhet të bëjnë!

Lekët e vjetra pa “koronavirus”-Çfarë blenim me to?