in

Talentet e reja të Luftëtarit shkëlqyen në Kampionatin Kombëtar të Shahut

Talentet e reja të Luftëtarit shkëlqyen në Kampionatin Kombëtar të Shahut.

Arritjet e tyre i ka pershendetur dhe kryetari i bashkise se qytetit Flamur Golemi i cili, eshte shprehur:”Bravo bravo bravo…Mirënjohje shumë trajnerit Armando Cani për punën fantastike që po bën me këtë gjeneratë dhe për kontributin për të ngritur një ekip të denjë edhe për gara të tjera. Shumë RESPEKT!

What do you think?

Written by admin

Lajm i gëzuar , prozatori gjirokastrit me librin e tij te parë ” Jetë në kujtime “

Lunxheri/ Mesha e pare(inagurimi) te Shen Mehillit.