in

Lule e Erindit, e bukur dhe me leng te embel por te jep alergji, a eshte e vertete?

Kjo lule nuk rritet vetem ne fshatin Erind te Gjirokastres nga ku dhe kemi marre fotot, por edhe gjetke.

 

Disa thone se te jep alergji nese i afrohesh.

Eshte lule qe nuk do lageshti po thatesire, me gjethe si te pluhurosura nga nje pluhur i holle qe pelqehet nga bletet, por dhe femijet, ata te viteve te shkuara qe pelqenin lengun e tyre.

A rritet ne zonen tuaj dhe a eshte e vertete qe kjo lule te jep alergji?

Dhe dicka tjeter: Kemi harruar dhe emrin e saj, si quhet?

What do you think?

Written by admin

Te kendshme dhe te pritshme oret e punedores dhe vizatimit, ju kujtohen punet e para ?

Klubet e preferuara ku gjimnazistet gjirokastrite pinin kafe, aranxhata, ponç dhe ndonje birre