in

Ky Qen Plot Stil Ka një Punë Më të Mirë se Ju – 10 Fotot që kanë Pushtuar Revistat e Modës!

Bodhi është një qen që jeton në NYC – New York City…

 

 

Pronarët e tij janë që të dy dizenjues, ata dizenjojnë dhe krijojnë veshje që ia veshin qenit nëpër raste të ndryshme.

 

 

uau çfarë modeli, shumë tërheqës, shumë i talentuar, uau…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What do you think?

Written by admin

Xhina – Tifozja e Bukur e Volejbollit, Rreth së cilës Vërtiteshin të Gjithë Djemtë e Pashëm të Gjirokastrës!

Kalaja e Tepelenës – Merita e Kryearkitektit Shqiptar që e bëri të Vizitohet nga Turistë Vendas e të Huaj!