in

Kush e gjen, keto dy luge jane tonat, te uzines metalike apo?!…

Nje nga miqte e faqes tone do te dije nese keto dy luge jane prodhime te “botes” apo prodhime te ish uzines metalike ne Gjirokaster.

Ne uzinen e dikurshme ku punonin mbi 400 punetore kishte nje linje te vecante edhe per prodhimin e lugeve e piruneve, disa modele ne madhesi te ndryshme, te medha e te vogla, te cilesise se larte dhe konkuruese ne tregun e jashtem,.

Mire nuk na kujtohet po me duket se nje sasi jo e vogel edhe eksportohej dhe, kryesorja, nevojat e tregut te brendshem , pra te vendit, plotesoheshin 100 pwr qind.

Kush ka punuar ne uzine eshte i lutur te tregoje per linjen e lugeve e piruneve dhe mundesisht te marrim dhe nje pergjigje nese dy luget ne foto jane tonat, te uzines metalike, apo prodhim i ndonje uzine te huaj!

What do you think?

Written by admin

Ja cfare ndodhte ne Gjirokaster kur shfaqej filmi erotik hungarez “Per nje gote birre”

Vasillua nga fshati Dervician prezanton receten e saj te famshme Gliko me Kungull Dimeror ne TV Klan