in

Kur Je Larg Dhe të Merr Malli për Shtëpinë e Jetës…

Çdo shtepi e Gjirokastres, e madhe apo dhe e vogel eshte e rrethuar me mure, ka nje apo dy porta, ka nje oborr te shtruar me pllaka , disa dhe me fragmente kalldremi po aneve te oborrit me lule te shumellojshme e ndonje pjergull si kjo ne foto, kopanet e te ciles thone “ Shiko dhe shkruaj!”.

Keshtu jane oborret, te mbajtura, te pasterta llams, si oborri ne foto drite nga rregulli dhe pastertia qe te zgjon shume kujtime, shume mall dhe dashuri per te dhe shtepine e jetes, vecanerisht kur je large!

What do you think?

Written by Admini

Shën Valentini në Lokalin Nisea të Bregdetit të Megaras festohet me Këngët e Juli Çenkos dhe Këngëtarëve…

Gjeni Fjalët e Vjetra Gjirokastritçe në Komentet e Raimonda Lilos, Lindita Omarit, Tahir Bocit dhe…