in

Edhe ne Poliçan te krahines malore te Pogonit u ndezen dritat e Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri

U zhvillua, ne Polican , ceremonia modeste per ndricimin e Pemes se Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri per Njesine Administrative Pogon.

Ne kete ceremoni, e cila organizohet nga Bashkia Dropull per te dytin vit rradhazi, ishte i pranishem Kryetari, zoti Dhimitraq Toli, i cili percolli mesazhe urimi per Pogonitet e kudondodhur.

” Uroj te gjithe Pogonitet, kudo qe ndodhen, te kalojne Krishtlindje te bekuara dhe urim per nje Vit te Ri te begate”, u shpreh nder te tjera Kryetari i Bashkise Dropull, z. Dhimitraq Toli.

What do you think?

Written by admin

Kujtime dhe foto ne 75 vjetorin e Liceut Artistik te Tiranes

Kujtime dhe emocione ne 1 vjetorin e ndarjes nga jeta, Edi Pesha nderohet me Çerifikaten e Mirënjohjes