in

Kujtesë/ Regjizori i njohur Dhimitër Dhima me grupin e estradës profesioniste të qytetit të Gjirokastrës

Pas vitit 1970 atmosfera artistike dhe folklorike ne qytetin e Gjirokastres mbahej e ndezur nga aktivtetet e shumta qe organizonte shtepia e kultures.

Atehere punohej ne grup per pergatitjen e shfaqjeve artistike, sikunder flet dhe kjo foto ku ne krye te tavolines se punes eshte regjizori dhe libretisti i njohur Dhimiter Dhima dhe drejtuesi i kultures masive Jorgo Noni.

Pjesemarresit e tjere ne foto jane aktore, muzikante dhe kengetare profesioniste, anetare te cirkut te qytetit, artiste amatore te ndermarrjeve ekonomike qe jo ne pak raste ishin pjese e trupes se estrades.

What do you think?

Written by Admini

Në verë, në portat e lagjeve” Po ai kaçurreli i kujt është?”

Kujtesë/ Fatime Sokoli këngëtarja e shquar tropojane qe mori pjesë në të gjitha FFK të Gjirokastrës