in

Kujtesë/ Nje foto e rralle, gjeni veten ne kete fotografi!

Perseri nje foto te kopshtit nr 2 ne lagjen Hazmurat te qytetit te Gjirokastres.

Ne foto jane femijet e kopshtit, edukatoret si dhe gjirokastrite te njohur, ushtaraku Shaqo Kociu, nepunesi i komitetit i asaj kohe Rustem Celo qe me pas per shume vite punoi pergjegjes i Agjencise se Udhetareve

Nga edukatoret dhe personeli sherbimit njohim vetem Aferdita Mezinin qe na ka derguar per botim kete foto.

Femijet, tani te rritur, nese njohin veten dhe personat e tjere ne foto le te na shkruajne.

What do you think?

Written by admin

Në 24 orët e fundit, 4 qytetarë kane humbur jeten, Gjirokastra me 21 raste aktive…

30 gazetare nga Kosova ne Sarande