in

Kujtesë/ Mësues të Shkollës 8-Vjeçare “Naim Frashëri” të Qytetit të Gjirokastrës

Kur na ra ne dore kjo foto u gezuam shume.

Jane mesues te shkolles 8 -vjecare “Naim Frasheri” te  qytetit te Gjirokastres.Kujtojme se kjo shkolle i ka fillimet e saj ne vitin 1932, por foto mendojme se eshte e pas viteve 1970.

Nuk kemi te dhena per diten apo vitin shkollor. Mendojme se kolektivi i mesuesve duhet te jete mbledhur me rastin e fillimit apo mbarimit te nje viti shkollor.

Kete e te dhena te tjera mund t`i mesojme nga ish mesues dhe ish nxenes te kesaj shkolle.

What do you think?

Written by Admini

Dr. i Njohur Laver Stroka- ”Parandalimi Kushton Shumë Pak, Mjekimi Kushton Shtrenjtë me Fund Shume Here edhe…”

Kur Kujton Kopshtin e Lagjes, të Fëmijërisë, Edukatoren Tënde të Parë…