in

Kujtesë: Mësues të Nderuar të Gjirokastrës – Kush prej Tyre ju ka Ndukur Veshin?!

Kjo foto flet shume. Eshte e shume viteve me pare.

Jane mesues te gjimnazit dhe 7 vjeçares te qytetit, te respektuar dhe te nderuar ne realizimin e misionit, edukimin dhe formimin e nxenesve, nga fillorja, ne 7 vjeçare, gjimnaz e institute.

Me profesion te perbashket po me detyra e specialitete te ndara, mesimdhenes ne fushe te ndryshme; Letersi, matematike, histori gjeografi, sporte, ciklin e ulet (fillore) etj.

Te qeshur e te gezuar ne nje dite pikniku, te shpeshta ne ato vite, vecanerisht me nxenesit.

Ato quheshin shetitje me shkolle, me buke me vete dhe msuesit ne organizimin dhe mbarevajtjen e tyre kishin rol te vecante, por ama, ishin shume miqesor me te gjithe, harronin derrasen e zeze, stilografin ne kuadratet e regjistrit…

Te tille ishin edhe mesuesit qe na buzeqeshin kaq miqesisht nga kjo foto qe ne e percollem per t`i kujtuar se e meritojne respektin dhe nderimin.


What do you think?

Written by Admini

Prof.dr. Mimoza Karagjozi Kore: Shkrimi i parë i gjetur deri më tani në të folmen e Gjirokastrës

Gjirokastra Nuk Ka Vetëm Një Kështjellë!