in

Kujtese/ Edukatore Aferdita Mezini me grupin e femijeve te kopeshtit nr.2 te lagjes Hazmurat ne Gjirokaster

Kete foto, me femije te kopshtit nr. 2 ne lagjen Hazmurat te qytetit te Gjirokastres e ka derguar per gjirokastraonline Znj. Aferdita Mezini qe ka punuar si edukatore ne kete kopesht.

Ajo na shkruan se kur shfletoi albumin e fotove te viteve te punes, kjo foto e emocionoi dhe mendoi qe mallin dhe nostalgjine ta ndante me kete grup femijesh qe tani jane te rritur dhe me siguri do te ndjehen mire kur te kujtojne edukatoren e tyre, shoket dhe shoqet e kopshtit, pra ato vite te femijerise se larget…

What do you think?

Written by Admini

Domatet e famshme “zemer kau”ne koshtin e Kotroçajve ne Dunavat te Gjirokastres

Gjirokastra, pjese e Projekteve te financuara prej Programit IADSA II